IL COLLE ICY BUBBLES

Acéltartályban, legfeljebb 20°C-on, Martinotti módszerrel erjedt. Színe halvány szalmasárga, zöldes reflexekkel. Illatában gyümölcsösség, amelyek leginkább a körtére és az almára emlékeztetnek. Ízvilágéban megmutatkozik a 15 gramm maradékcukor,…
3 200 Ft
Egységár: 4 267 Ft/l

Acéltartályban, legfeljebb 20°C-on, Martinotti módszerrel erjedt. Színe halvány szalmasárga, zöldes reflexekkel. Illatában gyümölcsösség, amelyek leginkább a körtére és az almára emlékeztetnek. Ízvilágéban megmutatkozik a 15 gramm maradékcukor, kissé édes, kiegyensúlyozott. A hölgyek elsőszámú kedvence lesz!

Szervírozási hőmérséklet: 5-6°C

Típus: Prosecco

Fajta: Glera

Maradékcukor: 15 gr/l

Savtartalom: 5,5 - 6,5 gr/l

Alkoholtartalom: 11%

 

PROSECCO IL COLLE
Családi pincészet Olaszországban, Conegliano Valdobbiadene régió szívében található, amely földrajzi fekvésének és klímájának köszönhetően a legkiválóbb termőhelye a Glera szőlőfajtának, ebből készül a “Prosecco Superiore DOCG”. A márkanév: IL COLLE, jelentése “a hegy”, arra a helyre utal, ahol az igazi Prosecco készül. A pincészethez 110 hektár szőlőterület tarozik, amelyből 20 hektárt bio-gazdálkodással művelnek. A kiváló minőséghez hozzájárul, hogy a szőlőt kizárólag kézzel szüretelik, majd az úgynevezett “IL COLLE – módszerrel” és magas szintű technológiával készítik el a borokat az alapító Fabio Ceschin és családja személyes közreműködése és felügyelete mellett.
 
1978 óta A pincészetet 1978-ban alapította Fabio Ceschin borász, aki továbbra is feleségével, Giannával és 2015-től három gyermekével (Francesco, Sara és Andrea) vezeti az üzletet.
 
S. PIETRO DI FELETTO San Pietro di Feletto-ban található, a CONEGLIANO VALDOBBIADENE termőterület szívében, ahol a nagy múltú és eredetvédett PROSECCO SUPERIORE D.O.C.G gyártása történik. 
 
A szőlőterület A szőlőt kizárólag kézzel szüretelik összesen 110 hektár szőlőterületről, 31 hektár saját művelés, 79 pedig partner szőlőtermesztőktől; az összes bor olyan szőlőből származik, amelyet a pincészet telepített.
 
Organikus művelés Körülbelül 8 hektárt – a saját területből – teljes egészében bio-gazdálkodásban művelünk. A pincészet ICEA tanúsítvánnyal rendelkezik 2012 óta.

Kutatás - fejlesztés A termelési folyamat kulcsa, az alkalmazott technológia, amely biztosítja, hogy a szőlő minősége és “egészsége” a borban is megmaradjon.

IL COLLE módszer A pincészet 40 éve a borkészítési folyamat finomításának szenteli erőforrásait: kidolgozott egy exkluzív módszert, amely lehetővé tette a szulfit-tartalom nagymértékű csökkentését.

Szállítás

Bankkártyás fizetés

TESZT mód (ezt NEM választhatod)


Szállítási díj: 5 Ft Ingyenes 20 Ft értékű rendelés felett.

Futárszolgálat


Országos kiszállítás garantáltan másnapra!

Szállítási díj: 2 200 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS csomagpont


Te döntöd el, mikor veszed át!

Szállítási díj: 2 200 Ft Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek