SZÁLLÍTÁS és FIZETÉS

Futárszolgálat és csomagpont

Országos kiszállítás, profiktól, garantáltan másnapra!

  • Ezt a szállítási módot bármilyen magyarországi szállítási cím esetén választhatod.
  • GLS csomagpontba is kérheted.
  • Nincs minimum rendelés.
  • A szállítási költsége: 2.200 Ft.
  • Díjmentes a szállítás 15.000 Ft vásárlás felett.

 

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

1 napos szállítás:

Ha minden tétel raktáron van, megrendelésed aznap átadjuk a futárszolgálatnak és a következő nap kézbe is veheted!

2 napos szállítás:

Ha egy tétel nincs raktáron de elérhető, 1 napon belül beszerezzük és azonnal átadjuk a futárszolgálatnak! Másnap nálad a pakk!

Egyeztetünk veled, ha:

A hiányzó tétel, nem vagy csak egy napnál hosszabb idő alatt szerezhető be, ügyfélszolgálatunk feleszi veled a kapcsolatot.

Kiszállítási napok:

Nap = hétköznap + munkanap. Hétvégén, munkaszüneti napokon és áthelyezett munkanapokon a kiszállítás szünetel. A 14 óráig beérkező megrendeléseket még aznap, az ezt követően érkezőket pedig másnap dolgozzuk fel.

Személyes átvétel:

Jelenleg nincs üzletünk illetve személyes átvételi pontunk, termékeineket kizárólag kiszállítással tudod megrendelni.

 

RENDELÉSI INFORMÁCIÓK

A készletinformáció tájékoztató jellegű, túrendelés lehetséges, többet is betehetsz a kosárba, mint a rakátkészlet.

Ha a tétel nincs raktáron, de partnereinknél elérhető, 24 órán belül beszerezzük és szállítjuk.

A borpiac illetve a kis szériás kézműves temékek sajátossága, hogy időnként egy kifutó, évjáratos, vagy bármely tétel már nem szerezhető be, erről emailben minden esetben tájékoztatunk és ajánlunk helyette másik évjáratot, vagy hasonló tételt, valamint fenntartjuk a jogot a tétel törlésére, az elektronikusan kifizetett (rész)összeget késedelem nélkül, azonnal visszatérítjük.

Rendelésed státusz változásairól és a rendelésed várható kézbesítési idejéről emailben tájékoztatunk. A futárszolgálattól is folyamatos tájékoztatást fogsz kapni emailben, SMS-ben és esetleg telefonon. A sikeres kézbesítés érdkében fontos, hogy a megadott telefonszámon légy elérhető! Ha a futárszolgálat a csomagod átvette és erről (csomagszámmal) tájékoztatott, a kiszállítás további menetéről velük tudsz egyeztetni, keresd bátran ügyfélszolgálatukat.

 

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Áruházunkban rendelésed véglegesítésére kizárólag sikeres online bankkártyás fizetés esetén van lehetősged.

Ha rendelkezel kedvezménykupon kóddal és felhasználod, ügyelj rá, hogy a kódbeváltás befolyásolja a díjmentes szállítási limitet, amire rendszerünk is figyelmeztet.
 
Áruházunk biztonságos, titkosított HTTPS adatkommunkációs protokoll alatt működik. Bankkártya adatokat soha nem kérünk és kezelünk!
 
Tájékoztatunk, hogy minden megrendelés fizetési kötelezettséggel jár! Át nem vett megrendelés esetén csomagolási és szállítási költséget számlázunk. 
 
Rendelésedről papír alapú számlát állítunk ki, amit továbbértékesítés esetén nem használhatsz fel jövedéki termék származásának igazolására.
 
 
ELÁLLÁS ÉS GARANCIA
 
A szállítás, fizetés, reklamációkezelés valamint elállással kapcsolatos jogod részletes feltételeit ÁSZF-ünk tartalmazza.
 
Rendelésed a kiszállítás megkezdéséig bármikor díjmentesen módosíthatód, visszavonhatod vagy törölheted ügyfélszolgálatunkon, de az át nem vett csomag fizetési kötelezettséggel jár!
 
Tájékoztatunk, hogy az ATIPICO 100% ELÉGEDETSÉGI GARANCIA nem azonos és nem befolyásolja a távollévő felek között létrejött fogyasztói szerződésen alapuló 14 napos elállási jogod.
<