SZÁLLÍTÁS és FIZETÉS

Áruházunkban rendelés leadására sikeres online bankkártyás fizetés után van lehetősged.

Termékeineket kizárólag házhozszállítással vagy csomagpontra tudod rendelni.

 

FUTÁRSZOLGÁLAT ÉS CSOMAGPONT

Országos kiszállítás, profiktól, garantáltan másnapra!

  • Ezt a szállítási módot bármilyen magyarországi szállítási cím esetén választhatod.
  • GLS csomagpontba is kérheted, partnereinknél személyesen veszed át, amikor Te akarod.
  • Nincs minimum rendelés.
  • A szállítási költsége: 2.200 Ft.
  • Díjmentes a szállítás 15.000 Ft vásárlás felett.

 

RENDELÉSI INFORMÁCIÓK

Minden tétel raktáron van, a beérkező megrendeléseket másnap adjuk át a futárszolgálatnak, amit a következő napon már kézbe is vehetsz! Hétvégén, munkaszüneti napokon és áthelyezett munkanapokon a rendelés feldolgozás és a kiszállítás szünetel. Jelenleg külföldre nem szállítunk.

 

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Rendelésed státusz változásairól és a rendelésed várható kézbesítési idejéről emailben tájékoztatunk. A futárszolgálattól is folyamatos tájékoztatást fogsz kapni emailben, SMS-ben és esetleg telefonon. A sikeres kézbesítés érdkében fontos, hogy a megadott telefonszámon légy elérhető! Ha a futárszolgálat a csomagod átvette és erről (csomagszámmal) tájékoztatott, a kiszállítás további menetéről velük tudsz egyeztetni, keresd bátran ügyfélszolgálatukat.

 

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Ha rendelkezel kedvezménykupon kóddal és felhasználod, ügyelj rá, hogy a kódbeváltás befolyásolja a díjmentes szállítási limitet, amire rendszerünk is figyelmeztet.

Áruházunk biztonságos, titkosított HTTPS adatkommunkációs protokoll alatt működik.
 
Bankkártya adatokat soha nem kérünk és kezelünk! Bankkártya elfogadás szolgáltatónk, az OTP Bank által üzemeltetett SimplePay garantálja a megbízható és biztonságos kártyás fizetést.
 
Sikertelen bankkártyás fizetés esetén a rendelésed teljesítése felfüggesztésre kerül és ügyfélszolgálatunk felveszi veled a kapcsolatot.
 
Tájékoztatunk, hogy minden megrendelés fizetési kötelezettséggel jár! Át nem vett megrendelés esetén csomagolási és szállítási költséget számlázunk. 
 
Rendelésedről papír alapú számlát állítunk ki, amit továbbértékesítés esetén nem használhatsz fel jövedéki termék származásának igazolására.
 
 
ELÁLLÁS ÉS GARANCIA
 
A szállítás, fizetés, reklamációkezelés valamint elállással kapcsolatos jogod részletes feltételeit ÁSZF-ünk tartalmazza.
 
Rendelésed a kiszállítás megkezdéséig bármikor díjmentesen módosíthatód, visszavonhatod vagy törölheted ügyfélszolgálatunkon, de az át nem vett csomag fizetési kötelezettséggel jár!
 
Tájékoztatunk, hogy az ATIPICO 100% ELÉGEDETSÉGI GARANCIA nem azonos és nem befolyásolja a távollévő felek között létrejött fogyasztói szerződésen alapuló 14 napos elállási jogod.
<