SZÁLLÍTÁS és FIZETÉS

Futárszolgálat és csomagautomata

Országos kiszállítás, profiktól, garantáltan másnapra!

  • Ezt a szállítási módot bármilyen magyarországi szállítási cím esetén választhatod.
  • GLS csomagautomatába is kérheted.
  • Bankkártyával és készpénzben is fizethetsz a futárnak.
  • Nincs minimum rendelés.
  • A szállítási költsége: 1.999 Ft.
  • Díjmentes a szállítás 15.000 Ft vásárlás felett.

 

ATIPICO EXPRESS 60

Szeretnéd 60 percen belül? Akár az sem lehetetlen, expressz szolgáltatásunk keretében maximum 3 órán belül szállítunk! Hívd ügyfélszolgálatunkat! A szolgáltatás díja +2.500 Ft, a megrendelés feltétele a futárszolgálat szabad kapacitása.

 

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

1 napos szállítás:

Ha minden tétel raktáron van, megrendelésed aznap átadjuk a futárszolgálatnak és a következő nap kézbe is veheted!

2 napos szállítás:

Ha egy tétel nincs raktáron de elérhető, 1 napon belül beszerezzük és azonnal átadjuk a futárszolgálatnak! Másnap nálad a pakk!

Egyeztetünk veled, ha:

A hiányzó tétel, nem vagy csak hosszabb idő alatt szerezhető be, ügyfélszolgálatunk feleszi veled a kapcsolatot.

Kiszállítási napok:

Nap = hétköznap + munkanap. Hétvégén, munkaszüneti napokon és áthelyezett munkanapokon a kiszállítás szünetel. A 14 óráig beérkező megrendeléseket még aznap, az ezt követően érkezőket pedig másnap dolgozzuk fel.

 

RENDELÉSI INFORMÁCIÓK

A készletinformáció tájékoztató jellegű, túrendelés lehetséges, többet is betehetsz a kosárba, mint a rakátkészlet.

Ha a tétel nincs raktáron, de partnereinknél elérhető, 24 órán belül beszerezzük és szállítjuk.

A borpiac sajátossága, hogy időnként egy kifutó évjáratos tétel már nem szerezhető be, erről emailben minden esetben tájékoztatunk és ajánlunk helyette másik évjáratot, vagy hasonló tételt, valamint fenntartjuk a jogot a rendelés törlésére. A kifizetett összeget késedelem nélkül, azonnal visszatérítjük.

Rendelésed státusz változásairól és a rendelésed várható kézbesítési idejéről emailben tájékoztatunk. A futárszolgálattól is folyamatos tájékoztatást fogsz kapni emailben, SMS-ben és esetleg telefonon. A sikeres kézbesítés érdkében fontos, hogy a megadott telefonszámon légy elérhető! Ha a futárszolgálat a csomagod átvette és erről csomagszámmal is tájékoztatott, a kiszállítás további menetéről velük tudsz egyeztetni, keresd bátran ügyfélszolgálatukat.  

 

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Bármely rendelésed fizetheted online bankkártyával (hamarosan) banki átutalással vagy UniCredit Bank pénztári befizetéssel.

Bármely rendelésedhez kérhetsz fizetési linket tartalmazó elektronikus díjbekérőt és rendelésed fizetheted online, bankkártyával. (Hamarosn!)

Áruházunk biztonságos, titkosított HTTPS adatkommunkációs protokoll alatt működik. Bankkártya adatokat soha nem kérünk és kezelünk!

Tájékoztatunk, hogy minden megrendelés fizetési kötelezettséggel jár! Át nem vett megrendelés esetén csomagolási és szállítási költséget számlázunk. 

Tájékoztatunk, hogy az ATIPICO 100% ELÉGEDETSÉGI GARANCIA nem azonos és nem befolyásolja a távollévő felek között létrejött fogyasztói szerződésen alapuló 14 napos elállási jogod.

Rendelésedről elektronikus számlát állítunk ki, amit továbbértékesítés esetén nem használhatsz fel jövedéki termék származásának igazolására.

A szállítás, fizetés, reklamációkezelés valamint elállással kapcsolatos jogod részletes feltételeit ÁSZF-ünk tartalmazza.

<